Αθλητικά
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 19:39

Παναιτωλικός: Διαζύγιο με Πόντες μετά την "πεντάρα"

Δεν μακροημέρευσε στον πάγκο του Παναιτωλικού ο Λιονέλ Πόντες, ο οποίος έμεινε μόνο για πέντε παιχνίδια στο τιμόνι της ομάδας καθώς σήμερα η διοίκηση τον έπαυσε από τα καθήκοντά του.

 

Δεν μακροημέρευσε στον πάγκο του Παναιτωλικού ο Λιονέλ Πόντες, ο οποίος έμεινε μόνο για πέντε παιχνίδια στο τιμόνι της ομάδας καθώς σήμερα η διοίκηση τον έπαυσε από τα καθήκοντά του.

Η συντριβή (1-5) στη Μυτιλήνη από την Καλλονή, δηλαδή από μία ομάδα που όπως δείχνει ως τώρα θα παλέψει για την παραμονή, ήταν η "σταγόνα" που "ξεχείλισε το ποτήρι" για τους διοικούντες και αποτέλεσε την αφορμή για τη λύση της συνεργασίας.

Η αιτία θα πρέπει να αναζητηθεί στις "εμμονές" που καταμαρτυρούν στον Πορτογάλο προπονητή οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, όπως για παράδειγμα ο παροπλισμός των Μπεχαράνο, Κυριακίδη και η εκπαραθύρωση από το αρχικό σχήμα του Ουάρντα, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του νεαρού Αιγύπτιου.

Ο νέος τεχνικός θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Έως τότε, καθήκοντα υπηρεσιακού θα εκτελεί ο προπονητής της ομάδας Κ-20, Γιάννης Νταλακούρας.