Αθλητικά
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 15:13

Αγγλία: Δεν κάνει έφεση για Μιραλάς η Έβερτον

Χωρίς τον Κέβιν Μιραλάς στη σύνθεσή της θα παίξει η Έβερτον τόσο στον αυριανό αγώνα του αγγλικού Λιγκ Καπ με την Ρέντινγκ όσο και στις συναντήσεις του πρωταθλήματος απέναντι στις Γουέστ Μπρομ και Λίβερπουλ.

 

Χωρίς τον Κέβιν Μιραλάς στη σύνθεσή της θα παίξει η Έβερτον τόσο στον αυριανό αγώνα του αγγλικού Λιγκ Καπ με την Ρέντινγκ όσο και στις συναντήσεις του πρωταθλήματος απέναντι στις Γουέστ Μπρομ και Λίβερπουλ.

Ο σύλλογος αποφάσισε να μην καταθέσει έφεση κατά της τιμωρίας του Βέλγου επιθετικού με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Σουόνσι το περασμένο Σάββατο, επειδή η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως η ποινή δεν πρόκειται να μειωθεί.

Ο Μιραλάς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μπάροου, μόλις δύο λεπτά από τη στιγμή που είχε κάνει την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του "Λίμπερτι" ως αλλαγή!

«Ο Κέβιν δεν βλέπει ποτέ στον αντίπαλο παίκτη και δεν υπάρχει ποτέ κάποια πρόθεση. Το να καταθέσουμε έφεση και να ανατρέψουμε την απόφαση είναι δύσκολο. Δεν νομίζω ότι έχουμε ελπίδες να τα καταφέρουμε» δήλωσε ο τεχνικός της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.