Πολιτική
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2005 14:20

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας

Το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στο πλαισιο της διήμερης πρωτοβουλίας του Κινήματος για την ανάδειξη των προβλημάτων στο χώρο της Υγείας.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της επίσκεψης, ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ανέφερε τα εξής:

«Βρισκόμαστε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, στο νέο κτήριο του τμήματος των επειγόντων περιστατικών. Ένα κτήριο 5.000 τ.μ., χτισμένο, ολοκαίνουριο, έτοιμο εδώ και δύο χρόνια, το οποίο ακόμη δεν λειτουργεί, γιατί δεν ήρθε ο εξοπλισμός, γιατί δεν ήρθε το προσωπικό».

«Αυτό το κτήριο που μπορεί να σώζει ζωές, που αναβαθμίζει εντυπωσιακά την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας σε αυτήν την πολύ κρίσιμη περιοχή, συμβολίζει τα δύο χαμένα χρόνια στο χώρο της Υγείας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

«Αντί για λόγια, αντί για δηλώσεις, αντί για τηλεοπτικές πόζες, θα μπορούσαμε να έχουμε θέσει ως πολιτεία σε λειτουργία αυτές τις έτοιμες υποδομές», παρατήρησε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Αυτό δεν το έκανε η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή, και αυτό είναι που τη βαραίνει τώρα».