Αθλητικά
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 12:53

Τένις: Ελβετικός "εμφύλιος" στο US Open

Ο Ρισάρ Γκασκέ αποδείχθηκε "χαμηλό εμπόδιο" στην πορεία του Ρότζερ Φέντερερ προς τα ημιτελικά του US Open, καθώς δεν κατόρθωσε να προβληματίσει ούτε κατ΄ ελάχιστο τον Ελβετό.

 

Ο Ρισάρ Γκασκέ αποδείχθηκε "χαμηλό εμπόδιο" στην πορεία του Ρότζερ Φέντερερ προς τα ημιτελικά του US Open, καθώς δεν κατόρθωσε να προβληματίσει ούτε κατ΄ ελάχιστο τον Ελβετό.

Ο Φέντερερ νίκησε εύκολα με 3-0 (6-3, 6-3, 6-1) τον Γάλλο αντίπαλό, προκρίθηκε για δέκατη φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης και χρειάζεται ακόμη δύο νίκες για να κάνει δικό του τον 18ο τίτλο σε τουρνουά Grand Slam.

Στον ημιτελικό ο "βασιλιάς" θα παίξει με τον Στάνισλας Βαβρίνκα, ο οποίος απέκλεισε πολύ πιο εύκολα του αναμενόμενου τον πολύ φορμαρισμένο Νοτιοαφρικανό Κέβιν Αντερσον με 3-0 (6-4, 6-4, 6-0).

Στις Γυναίκες η Σιμόνα Χάλεπ συμπλήρωσε το "καρέ" των ημιτελικών, όταν ύστερα από αγώνα που διακόπηκε για αρκετή ώρα στο τρίτο σετ λόγω της βροχής επιβλήθηκε της Βικτόρια Αζαρένκα (Λευκορωσία) με 2-1 (6-3, 4-6, 6-4).

Στους "τέσσερις" η Ρουμάνα θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Φλάβια Πενέτα, ενώ στον άλλο ημιτελικό η Σερένα Γουίλιαμς θα αναμετρηθεί με την Ρομπέρτα Βίντσι.