Νέα προϊόντα από τη Γενική Τράπεζα

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2004 12:41

Αρχίζει τις επόμενες ημέρες η διάθεση νέων πακέτων προϊόντων και υπηρεσιών από τη Γενική Τράπεζα. Τα νέα προϊόντα απευθύνονται σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Νέο στεγαστικό δάνειο

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Γενικής, σύμφωνα με πολλές ενδείξεις, αναμένεται ότι τα επιτόκια σταδιακά θα αυξάνονται. Στο πλαίσιο αυτό η τράπεζα προτείνει ένα νέο στεγαστικό πρόγραμμα χαμηλού κυμαινόμενου επιτοκίου που προβλέπει ένα πλαφόν ανόδου +2%. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το καινοτόμο αυτό προϊόν, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τον Οκτώβριο του 2004, προσφέρει στον πελάτη το μοναδικό συνδυασμό της ασφάλειας με το εξαιρετικά προνομιακό επιτόκιο. Συγκεκριμένα:

-Ο πελάτης απολαμβάνει χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο, εξασφαλίζοντας έτσι άνετη αποπληρωμή

-Το επιτόκιο του δανείου στηρίζεται στο Εuribor 12μήνου, προφέροντας έτσι διαφάνεια στις μελλοντικές διακυμάνσεις

-Ταυτόχρονα απολαμβάνει ασφάλεια, δεδομένου ότι ο πελάτης δεν πρόκειται να επιβαρυνθεί πλέον των 2μονάδων από το αρχικό του επιτόκιο, για μία περίοδο έως και 25 χρόνια.

-Καινοτομία. Δεν υπάρχει άλλη Τράπεζα σήμερα που να προσφέρει αυτό το επίπεδο ασφάλειας στον χώρο της στεγαστικής πίστης

Πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών προς ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας

Η πρόταση της Γενικής Τράπεζας προς τους εργαζόμενους στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, προσφέρει λογαριασμό μισθοδοσίας, δυνατότητα υπερανάληψης, πιστωτική κάρτα, οδική ασφάλεια, καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια με εξαιρετικά προνομιακούς όρους.

Πακέτο προϊόντων κα υπηρεσιών σε διακεκριμένους πελάτες

Η πρόταση αυτή συνίσταται σε ένα «πακέτο» προϊόντων, βασικών και προαιρετικών, τα οποία απολαμβάνουν οι πελάτες με εξαιρετικά προνομιακούς όρους.

Νέα προϊόντα προς επιχειρήσεις

Η Γενική εισάγει από τον Οκτώβριο του 2004 επιχειρηματικά χρηματοδοτικά προγράμματα κυμαινόμενου επιτοκίου, με όριο διακύμανσης +2%/-2% από το αρχικό επιτόκιο του δανείου. Η σειρά των προϊόντων, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες της επιχείρησης για πάγιες εγκαταστάσεις ή μηχανολογικό εξοπλισμό, με διάρκεια που κυμαίνεται από 5 έως 15 έτη, ανάλογα με το είδος της επένδυσης. Η σειρά αυτή αποτελεί μια εξαιρετικά καινοτόμα πρόταση για την ελληνική αγορά, αφού για πρώτη φορά συνδυάζει:

-Προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο, που στηρίζεται στο Euribor 12μήνου,

-Ασφάλεια, δεδομένου ότι ο πελάτης προστατεύεται από δυσάρεστες αυξήσεις του επιτοκίου του πάνω από το προκαθορισμένο όριο : για όλη τη διάρκεια του δανείου το αρχικό επιτόκιο δεν μπορεί να υπερβεί τις 2 μονάδες πάνω από το αρχικό επιτόκιο χορήγησης.

Νέο επενδυτικό πρόγραμμα διαχείρισης διαθεσίμων για επιχειρήσεις

Από τον Οκτώβριο του 2004, η Γενική θα προσφέρει στην ελληνική αγορά μια πρωτοπόρα σειρά Αμοιβαίων Κεφαλαίων Διαχείρισης Διαθεσίμων. Η διαχείριση των προϊόντων αυτών πραγματοποιείται από τη SGAM Alternative Investments (πρωτοπόρο στην Ευρωπαϊκή αγορά με υπό διαχείριση κεφάλαια 19 δισ. ευρώ), με αποδόσεις στο επίπεδο ή πάνω από το επίπεδο της αγοράς και με εγγυημένο κεφάλαιο από τη Societe Generale.

Για την κάλυψη των διαφορετικών επενδυτικών αναγκών, η Γενική προσφέρει επίσης ένα ανταγωνιστικό επενδυτικό πρόγραμμα σε USD καθώς και ένα πρόγραμμα διαχείρισης διαθεσίμων, που θα διαχειρίζεται η SGAM Sogelux.

Επιπλέον, μέχρι το τέλος του 2004, η Γενική θα προσφέρει στην ελληνική αγορά ένα πλήρες φάσμα επενδυτικών προγραμμάτων Διαχείρισης Κεφαλαίου Sogelux για ιδιώτες. Τα προϊόντα αυτά στόχο έχουν να διευρύνουν τους επενδυτικούς ορίζοντες των πελατών μας, αφού παρέχουν τη δυνατότητα για επένδυση σε διαφορετικούς τομείς και σε διάφορες γεωγραφικές ζώνες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα