Σπόρτσμαν: Eγκρίθηκε η συγχώνευση με τη Notos

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2001 17:03

Προχωρούν οι διαδικασίες συγχώνευσης των θυγατρικών του ομίλου Notos Com Holdings. Η σημερινή συνέλευση της Σπόρτσμαν ενέκρινε την προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής. Η συνέλευση της Ενδυσης αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Ειδικότερα, κατά την πρώτη επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της Σπόρτσμαν ΑΕ, οι μέτοχοι αποφάσισαν τη συγχώνευση με απορρόφηση από τη Notos Com Holdings, ενέκριναν τον ισολογισμό μετασχηματισμού με ημερομηνία 31/3/2001, τις εκθέσεις εκτίμησης της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων τους, καθώς και το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης.

Επίσης εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις για το διάστημα από 1.1.2001 μέχρι 31.3.2001 με τις εκθέσεις του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών.

Στην πρώτη επαναληπτκή έκτακτη γενική συνέλευση της Ενδυση ΑΕ δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη από το νόμο και το καταστατικό απαρτία για την έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση από τη Notos Com Holdings, ενώ εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις για το διάστημα από 1.1.2001 μέχρι 31.3.2001.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα