Ενιαίος φόρος ακινήτων στη θέση του ειδικού τέλους

Μέσω της ΔΕΗ θα εισπραχθεί φέτος και από το 2014 μεταφέρεται στις ΔΟΥ
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013 21:50
UPD:04/04 10:01

Σε συμφωνία για αντικατάσταση του ειδικού τέλους ακινήτων από ενιαίο - προοδευτικό - φόρο, ο οποίος θα συνεχίσει για το 2013 να εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ, κατέληξαν οι κυβερνητικοί εταίροι στη σύσκεψη που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

DKK[62.74.2xx.xxx]
05/04/2013 10:43

Ζητω τη κατανοηση της Ν γιατι ειμαι εκτος θεματος,αλλα παλι με την ευρεια εννοια η τα συγκοινωνουντα δοχεια,στη σημερινη κριση ολα μα ολα σχετιζονται.
Ετσι η ανακυκλωση ειναι μια υπαρξιακη για το περιβαλον επιλογη και πρακτικη,ειναι ομως Αμφιβολου αν ΟΧΙ καταστρεπτικη οταν εφαρμοζεται στη πολιτικη.Και αναφερομαι στη δημοσιοτητα που πηρε η κινηση των εμπνευστων της αποτυχημενης ανταρσυα με το νεο σχημα σχεδιο Β.
Νομιζω πως οταν ολοι εχουν ως καταφυγιο το κλισε περι αναληψης ευθυνων,ειναι τουλαχιστον υποκριτικο να εμφανιζεται ως ειδηση το σχεδιο Β,και μαλιστα σε μια περιοδο που η αιμασουσα κοινωνια μας χρειαζεται κατευθυνση εξοδου απ τη κριση και οχι Ανευθυνες παρολες.
Εν ολιγοις υπαρχουν και μη ανακυκλωσιμα

Υπερψηφίστηκε από 0 χρήστεςΚαταψηφίστηκε από 0 χρήστες Υπερψηφίστε αυτό το σχόλιο (+) Καταψηφίστε αυτό το σχόλιο (-)

Γράψτε το δικό σας σχόλιο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Απομένουν 3000 χαρακτήρες.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης.

Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.

Στατιστικά

  • Συνολικός αριθμός σχολίων: 1
  • Δημοσιευμένα σχόλια: 1
  • Απορριφθέντα σχόλια: 0