Γ. Παπανδρέου: Ωρα να δοθεί τέλος στην αβεβαιότητα και την κρίση

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 18:31
UPD:27/10/2011 00:14
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Την ανάγκη να ληφθούν αποφάσεις που θα δώσουν τέλος στην αβεβαιότητα, θα δώσουν τέλος στην κρίση και «να γυρίσουμε σελίδα» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Όπως ανέφερε, η πρόκληση της σημερινής Συνόδου είναι να σωθεί το ευρώ και να διασφαλιστούν τα κοινά ιδεώδη στην Ευρώπη, προσθέτοντας πως το ζητούμενο, όπως υπογράμμισε, είναι η ειρήνη και η συνεργασία ανάμεσα στα κράτη καθώς και η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη χωρίς προκαταλήψεις για τους λαούς μας.

Ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε πως ο ελληνικός λαός κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βάλει τάξη στα του οίκου του και να καταστεί η οικονομία βιώσιμη και ισχυρή και να δημιουργηθεί ένα καλύτερο μέλλον για το λαό και τη χώρα.

Γ. Καρατζαφέρης: Εθνική ταπείνωση τα όσα συμβαίνουν στις Βρυξέλλες

Για «εθνική ταπείνωση» έκανε λόγο από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, με αφορμή όσα εκτυλίσσονται στις Βρυξέλλες.

«Αυτό που σήμερα συμβαίνει στις Βρυξέλλες, είναι η θεσμοποίηση της ταπείνωσής μας. Πριν 71 χρόνια οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας αγωνίστηκαν ενάντια σε μια τέτοια ταπείνωση. Σήμερα ο κ. Παπανδρέου πάει εθελοντικά σε αυτήν», παρατήρησε ο κ. Καρατζαφέρης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα