HSBC: Νέος επικεφαλής στην Ελλάδα

Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2010 16:05

Ο κ. Richard Groves ανέλαβε νέος γενικός διευθυντής της HSBC Ελλάδος, σε αντικατάσταση του κ. Simon Jukes, ο οποίος θα μετακομίσει σύντομα στο Λονδίνο για να ηγηθεί της στρατηγικής της HSBC στον τομέα Global Transaction Βanking.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της HSBC, με την έλευση του Richard Groves στην Ελλάδα, η διοίκηση της τράπεζας συνεχίζει να δίνει έμφαση στη σπουδαιότητα της ελληνικής αγοράς, τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην παγκόσμια οικονομία, καθώς και στις μελλοντικές δυνατότητες της τράπεζας στην Ελλάδα.

«Η οικονομία της χώρας διανύει δύσκολους καιρούς και είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουν οι τράπεζες να παίζουν ζωτικό ρόλο, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες λαμβάνουν την οικονομική υποστήριξη που απαιτείται για να συμβάλουν στη διατήρηση και την ανοικοδόμηση της οικονομίας. Η HSBC παραμένει πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στην Ελλάδα, η οποία θα συνεχίσει να παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις", στα επόμενα χρόνια αναφέρει στις δηλώσεις του», δήλωσε ο κ. Groves.

Ο ίδιος εργάζεται στον Όμιλο HSBC από το 1981, και μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του διευθύνοντος σύμβουλου της "The Saudi British Bank", θυγατρικής του Ομίλου HSBC.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα