ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. - INTRACOM HOLDINGS : Συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 17:01
UPD:23:58

Η «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (δ.τ. «INTRACOM HOLDINGS») ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 20ης Δεκεμβρίου 2022 για την εκλογή νέου 8μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και τον ορισμό των Ανεξάρτητων Μη Εκτελεστικών Μελών του, η οποία ελήφθη κατόπιν πρότασης του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συγκροτήθηκε σε Σώμα στις 20.12.2022, ως εξής:

  1. Σωκράτης  Π. Κόκκαλης

Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος

Eκτελεστικό Μέλος

  1. Δημήτριος Χρ. Κλώνης

Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Eκτελεστικό Μέλος

  1. Κωνσταντίνος Σ. Κόκκαλης

Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος

  1. Δημήτριος Σ. Θεοδωρίδης

Εκτελεστικό Μέλος

  1. Ιωάννης Ηλ. Παπαβασιλείου

Εκτελεστικό Μέλος

  1. Ιωάννης Κ. Τσούμας

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

  1. Αδαμαντίνη Κ. Λάζαρη

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

  1. Διονυσία Δ. Ξηρόκωστα

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Τα ως άνω Μέλη του Δ.Σ. πληρούν τα κριτήρια καταλληλότητας που προβλέπονται από το σχετικό κανονιστικό πλαίσιο ως, επίσης, τις προϋποθέσεις περί επαρκούς εκπροσώπησης ανά φύλο και το συνολικό αριθμό των Ανεξάρτητων Μη Εκτελεστικών Μελών, κατ΄ άρθρο 3 και 5 του Ν. 4706/2020. Εκ των ως άνω Μελών, με απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 20ης Δεκεμβρίου 2022 ορίστηκαν τα Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, τα οποία πληρούν τα κριτήρια ανεξαρτησίας που ειδικότερα ορίζονται στο άρθρο 4 παρ. 1 του Ν. 3016/2002 και το άρθρο 9 παρ. 1 και 2 του Ν. 4706/2020.

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τετραετής, δηλαδή μέχρι 20.12.2026, δυνάμενη να παραταθεί μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα