Πρόσβαση στο Internet μέσω Forthnet προσφέρει ηTelestet

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2001 18:41

Παροχή υπηρεσιών Διαδικτύου θα προσφέρει στους συνδρομητές της η Telestet με το νέο προϊόν B OnLine Internet, η παρουσίαση του οποίου έγινε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της έκθεσης Comdex Greece 2001.

Αναλυτικότερα, το πακέτο B OnLine εξασφαλίζει στους πελάτες της Telestet όχι μόνο τις υπηρεσίες ενός συμβατικού παροχέα ISP αλλά και συνεργασία μεταξύ κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή σε επίπεδο υπηρεσιών, ενώ για την υλοποίησή του η Telestet συνεργάστηκε με τη Forthnet, παροχέα υπηρεσιών Ιντερνετ στην ελληνική αγορά. Οπως έγινε γνωστό, η στρατηγική συμμαχία μεταξύ των δύο εταιρειών προωθήθηκε από τον όμιλο της Telecom Italia, του βασικού μετόχου της Telestet και μετόχου της Forthnet.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του ομίλου Telecom Italia κ. Πανούζα τόνισε ότι ο όμιλος της Telecom Italia έχει ως στρατηγικό στόχο να ενισχύσει την παρουσία του στην ελληνική αγορά και να τοποθετηθεί ως ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του χώρου των τηλεπικοινωνιών προσφέροντας μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των τμημάτων της αγοράς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα