Ημερίδα Χ.Α. - ΧΑΚ στην Αθήνα

Τρίτη, 24 Απριλίου 2007 14:35

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 24 Απριλίου 2007, στην πρώην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, «Ημερίδα της Κύπρου στην Ελλάδα» (“Cyprus Day in Greece”).

Η εκδήλωση αυτή έγινε μέσα στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας του Χρηματιστηρίου Αθηνών με το Χρηματιστήριο της Κύπρου, για ενημέρωση των συντελεστών της αγοράς στην Ελλάδα, αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην αγορά της Κύπρου και τις προοπτικές που διαγράφονται ειδικά μετά και την επιτυχή λειτουργία της Κοινής Πλατφόρμας Χ.Α.-Χ.Α.Κ, που ξεκίνησε στις 30 Οκτωβρίου 2006.

Στην εκδήλωση αυτή, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις στρατηγικές επιδιώξεις των δύο Χρηματιστηρίων για την ανάπτυξη και εδραίωση της περιφερειακής συνεργασίας, με έμφαση την περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Ο Αντιπρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, προέβηκε επίσης σε μια παρουσίαση των δεδομένων και αναπτυξιακών σχεδιασμών του Χ.Α.Κ.

Στη συνέχεια, εισηγμένες στο Χ.Α.Κ εταιρίες, πραγματοποίησαν παρουσιάσεις των βασικών οικονομικών μεγεθών τους, των προοπτικών τους και των στρατηγικών σχεδιασμών τους, προς εξειδικευμένα στελέχη και αναλυτές καθώς και θεσμικούς επενδυτές και συντελεστές της αγοράς στην Ελλάδα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα