Συνάντηση Πετραλιά - Αλογοσκούφη

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2006 17:03

Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα του υπουργείου Τουρισμού που άπτονται του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και είχε ως αντικείμενο την εξειδίκευση δράσεων που θα συνδράμουν στην εξέλιξη της τουριστικής βιομηχανίας, η οποία αποτελεί τομέα αιχμής για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Τα ειδικά θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση των δύο υπουργών ήταν το νομοσχέδιο για τον ιαματικό τουρισμό, το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και προωθείται στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών καθώς και η δημιουργία του μητροπολιτικού συνεδριακού κέντρου.

Παράλληλα εξετάστηκε η πορεία εφαρμογής του αναπτυξιακού νόμου όσον αφορά στην ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων, η ανάπτυξη των οποίων θα συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα