Forthnet: Συνεργασία με Ηλεκτρονική Αθηνών

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2006 17:26

Μία νέα συνεργασία εγκαινίασε η FORTHnet με τη γνωστή αλυσίδα Ηλεκτρονική Αθηνών πολλαπλασιάζοντας τα σημεία λιανικής διάθεσης των ευρυζωνικών υπηρεσιών της ADSL in a box.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι καταναλωτές έχουν πλέον τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα ADSL in a box & ADSL in a box Plus και από το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της γνωστής αλυσίδας. Με τις αγορές τους, επωφελούνται από τις προσφορές της FORTHnet για τα προϊόντα ADSL in a box (τρεις επιπλέον μήνες πρόσβασης στο internet, προνομιακή τιμή στην ανανέωση και τέσσερις ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις κάθε μήνα για τους 6 πρώτους μήνες) και ταυτόχρονα κερδίζουν μοναδικά δώρα έκπληξη από την Ηλεκτρονική Αθηνών.

Η συνεργασία των δύο εταιριών, έγινε στο πλαίσιο της στρατηγικής της FORTHnet για την περαιτέρω ανάπτυξη του εξειδικευμένου δικτύου λιανικών πωλήσεων που έχει δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να φέρει τα προϊόντα της ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές και τις νέες τεχνολογίες ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό. Η σύγκλιση των τεχνολογιών δεδομένων, ήχου και εικόνας καθιστά την Ηλεκτρονική Αθηνών ιδανικό σημείο διάθεσης υπηρεσιών ευρυζωνικής πρόσβασης.

Εκτός από την Ηλεκτρονική Αθηνών, στο δίκτυο Εμπορικών Συνεργατών της FORTHnet περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων πληροφορικής καθώς και επιλεγμένοι συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα