Εγκαίνια της γραμμής Χανιά-Πειραιάς με το «Mykonos Palace»

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 14:33
UPD:17/09/2018 12:42

Η τελετή εγκαινίων της γραμμής Σούδα-Πειραιάς με το πλοίο «Mykonos Palace», πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Χανιά, με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών, Αντώνη Μανιαδάκη, να τονίζει πως η συνεχής αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών στον τομέα της ακτοπλοΐας, αποτελεί βασικό στόχο της εταιρείας.

«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική. Επενδύουμε στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας. Στόχος είναι να προσφέρομε στο επιβατικό κοινό αναβαθμισμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας», επεσήμανε μεταξύ άλλων σε ομιλία του κατά την τελετή των εγκαινίων, ο κ. Μανιαδάκης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις προσπάθειες της εταιρείας για ανάπτυξη της Κρήτης, με κύριο άξονα τον τουρισμό.

Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, στέλνοντας σε σύντομο χαιρετισμό του το μήνυμα της κοινής προσπάθειας όλων για ανάπτυξη και πρόοδο στο νησί.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Βουλγαράκης, στον σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε την ανάγκη, το πλοίο και η εταιρεία να παραμείνουν στις γραμμές των Χανίων, σημειώνοντας πως αυτή η γραμμή ερχεται να προσθέσει και όχι να αφαιρέσει από κανένα».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα