Συνάντηση Πετραλιά με δ.σ. της ΞΕΕ και ΕΞΑ

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2006 16:56

Συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) και της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) είχε σήμερα η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης με τους εκπροσώπους των τουριστικών φορέων αφορούσαν τις υπό εξέλιξη νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου καθώς και τη στρατηγική που εφαρμόζεται για την ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Αντικείμενο των σημερινών συναντήσεων της υπουργού με το ΞΕΕ και την ΕΞΑ ήταν επίσης το νομοσχέδιο για τον ιαματικό τουρισμό με το οποίο, όπως επισήμανε η υπουργός, λύνονται προβλήματα ετών για τον τουρισμό καθώς και θέματα που αφορούν την παραθεριστική κατοικία και τη διαδικασία αστεροποίησης.

Η υπουργός αναφέρθηκε και στην πρόσφατη υπογραφή της συμφωνίας με την κοινοπραξία που ανέλαβε την ανάπτυξη στρατηγικής μάρκετινγκ στον τομέα του τουρισμού και στο πλαίσιο αυτό, από την πλευρά της ΕΞΑ, ζητήθηκε να δοθεί έμφαση και στη διαφημιστική προβολή της Αθήνας.

Τελος, συμφωνήθηκε οι εκπρόσωποι του ΞΕΕ και της ΕΞΑ να υποβάλουν στο υπουργείο τις προτάσεις τους για θέματα τα οποία εκτιμούν ότι μπορούν να αντιμετωπιστούν με νομοθετικές παρεμβάσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα