Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Τράπεζα της Ελλάδος

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2006 15:28

Την Τράπεζα της Ελλάδος θα επισκεφθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2006, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλο.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη θα υποδεχθεί στις 11.00 π.μ. ο Διοικητής της Τράπεζας και κατά τη διάρκεια τελετής ο κ.κ. Βαρθολομαίος θα ευχηθεί στο προσωπικό. Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη στην Κεντρική Τράπεζα της χώρας.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται με την ευκαιρία διημερίδας που φιλοξενείται από την Τράπεζα της Ελλάδος με θέμα «Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η Οικονομία του Γένους» και την έναρξή της θα κηρύξει στις 12.00 ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

Αντικείμενο της διημερίδας, η οποία διοργανώνεται από την Αδελφότητα των Οφφικιάλων του Οικουμενικού Πατριαρχείου «Παναγία Παμμακάριστος», στις 16 και 17 Οκτωβρίου, και τελεί υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχη, είναι οι σχέσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της οικονομίας του Γένους από την επαύριο της ¶λωσης μέχρι σήμερα. Οι ανακοινώσεις που θα γίνουν είναι δομημένες σε δύο άξονες: από την ¶λωση έως τη Συνθήκη της Λωζάννης και από τη Μικρασιατική Καταστροφή έως σήμερα.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος θα κηρύξει και τη λήξη των εργασιών της διημερίδας την Τρίτη, 17.10.2006.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΛ



Σχολιασμένα