Χάος στα λιμάνια της απεργίας

ΟΛΠ - ΟΛΘ: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις - Έμφραγμα σε εμπόριο, κρουαζιέρα - Αγωγές κατά συνδικαλιστικών φορέων
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 07:53
UPD:21/06 14:17

Χάος αναμένεται να επικρατήσει τις επόμενες ημέρες στα δύο μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, καθώς οι λιμενεργάτες συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους, προκαλώντας έμφραγμα στο εμπόριο και την κρουαζιέρα.

Ευάγγελος Ζούππας[79.129.2xx.xxx]
21/06/2016 14:19

Η στάση των λιμενεργατών που απεργούν και προξενούν δυσκολίες στη Διαχείριση των επιβατών των Κρουαζιεροπλοίων και όλων των άλλων Ελλήνων και Ξένων που χρησιμοποιούν τα λιμάνια είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Ειναι γνωστό σε όλους ότι το κράτος δεν έχει πόρους /Έσοδα. Ο Τουρισμός είναι μία Πηγή Εσόδων και χρειάζεται τις υπηρεσίες των λιμενεργατών, εφ' όσον είναι και υποχρέωση των λιμενεργατών να μην δημιουργούν προβλήματα στη διαχείρισή τους.
Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα τώρα που άλλοι Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια αυτοί να απεργούν και να προξενούν μείωση της Τουριστικής κίνησης και εσόδων από τον Τουρισμό.
Οι ναυτιλιακές εταιρείες που ασχολούνται με την κρουζιέρα έχουν κάνει πολλούς δύκσολους αγώνες για να φέρουν τα Κρουαζιερόπλοια στην Ελλάδα και δεν επιτρέπεται οι Λιμενεργάτες να υποδαυλίζουν την προσπάθεια προσελκύσεως Τουριστών με τα Κρουαζιερόπλοια.
Αν το κράτος τους αδικεί, υπάρχει άλλος τρόπος να βρουν το δίκιο τους και όχι τώρα να παίρνουν τον Τουρισμό σαν εργαλείο επιτεύξεως των διεκδικήσεών τους.
Σκέφτηκαν οι Λιμενεργάτες πόσα χάνουν αυτοί που έχουν τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον Τουρισμό ? Αν κάνουν κακό στον Τουρισμό, κάνουν κακό σε χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα. Πού είναι λοιπόν η αγάπη και η αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους τους ?
Νομίζω πως θα πρέπει να ξανασκεφτούν τον τρόπο διεκδικήσεως των συμφερόντων τους. Δεν πρέπει να εφαρμόζουν το πέθανε εσύ για να ζήσω εγώ καλυτερα.
Κάτι άλλο που είναι συγχώρητο για τους Λιμενεργάτες είναι αυτό που γράφουν στις μάνδρες περιφράξεως του λιμανιού του Πειραιά "Έξω η Cosco και η διοίκηση του Λιμνιού στους Εργάτες…".
Έχουν αντιληφθεί αυτοί της Διοικήσεως των Λιμενεργατών τι έργο έχει κάνει η Cosco μέχρι τώρα στο λιμάνι ?
Τα έργα που έχουν γίνει στο Λιμάνι Πειραιώς από τους Κινέζους, οι Κυβερνήτες και οι Λιμενργάτες ούτε σε 200 Χρόνια δεν θα μπορούσαν να τα κάνουν. Είναι καιρός λοιπόν να σοβαευτούμε και να δούμε πόσα πολλά χάνουμε όταν διστροπούμε.
Για τους λόγους που αναφέρω ανωτέρω παρακαλώ πολύ τους διοικούντες τα σωματεία των λιμενεργατών αν βαοηθήσουν τώρα την Ελλάδα και αυτούς που πεινάνε.
Πιστεύω ότι μπορούν και θα το πράξουν σήμερα όχι άυριο. Διότι πιστεύω ότι οι ανταγωνιστές μας είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία που εσείς οι περήφανοι Λιμενεργάτες πάτε να τους δώσετε.
Πιστεύω ότι η διεύθυνση της Ναυτεμπορικής θα δημοσιεύσει το κείμενό μου και σας ευχαριστώ.
Ευάγγελος Ζούππας
Drasis Shipping.

Υπερψηφίστηκε από 2 χρήστεςΚαταψηφίστηκε από 0 χρήστες Υπερψηφίστε αυτό το σχόλιο (+) Καταψηφίστε αυτό το σχόλιο (-)

Γράψτε το δικό σας σχόλιο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Απομένουν 3000 χαρακτήρες.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης.

Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.

Στατιστικά

  • Συνολικός αριθμός σχολίων: 1
  • Δημοσιευμένα σχόλια: 1
  • Απορριφθέντα σχόλια: 0