Seafarm: Πώληση μετοχών της Σελόντα

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2005 13:00

Στην πώληση 2.966.878 μετοχών της εταιρείας Ιχθυοτροφεία Σελόντα προχωρά άμεσα η Seafarm Ionian Ιχθυοκαλλιέργειες, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση:

«H εταιρεία Seafarm Ionian A.E. ανακοινώνει ότι, προς το σκοπό της υλοποίησης της επικυρωθείσας απο το Εφετείο Αθηνών συμφωνίας αυτής με τους Πιστωτές της κατ' άρθρο 44 του Ν.1892/1990, θα προχωρήσει κατόπιν εγκρίσεως ορισμένων εκ των Πιστωτριών Τραπεζών σε άμεση πώληση μέσω χρηματιστηριακών πράξεων, αριθμού 2.966.878 μετοχών της εταιρείας ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε. εκ του συνολικού αριθμού 4.956.290 μετοχών που κατέχει, προκειμένου το προϊόν της εκποίησης να αχθεί σε μερική εξόφληση υποχρεώσεων της εταιρείας προς τις πιστώτριες Τράπεζες, οι οποίες διατηρούσαν και ενέχυρο επί των μετοχών αυτών.

Η ολοκλήρωση της πώλησης των υπολοίπων μετοχών της εταιρείας ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε. που κατέχει η εταιρεία SEAFARM IONIAN A.E. θα πραγματοποιηθεί κατόπιν λήψης των σχετικών απαραίτητων εγκρίσεων και από τις λοιπές Πιστώτριες Τράπεζες που διατηρούν ενέχυρα επί των ως άνω μετοχών».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα