Intracom: Σύμβαση 22,2 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2005 15:33

Νέο έργο, ύψους 22,2 εκατ. δολ., για την ανάπτυξη του IP δικτύου της ITC στη Σαουδική Αραβία, καθώς και την υλοποίηση των συστημάτων διαχείρισης των λειτουργικών και επιχειρησιακών διαδικασιών του οργανισμού ανέλαβε η Intracom Middle East, εταιρεία του ομίλου Intracom.

Η Integrated Telecom Company Ltd. (ITC), πάροχος υπηρεσιών δεδομένων στη Σαουδική Αραβία, σύντομα θα προσφέρει σε επιχειρήσεις και σε οικιακούς χρήστες εξελιγμένες υπηρεσίες επικοινωνίας δεδομένων μέσω λύσης «με το κλειδί στο χέρι» που θα παρέχει η Intracom.

Η σύμβαση, διάρκειας δύο ετών, προβλέπει ότι η Intracom, μαζί με άλλους διεθνώς καταξιωμένους προμηθευτές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, θα αναπτύξει, θα θέσει σε λειτουργία και θα διαχειριστεί τον βασικό IP κορμό του δικτύου της ITC, προσφέροντας μεταξύ άλλων: ψηφιακές μισθωμένες γραμμές, ευρυζωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες VPN, IP, Metro Ethernet, MPLS, ασύρματες επικοινωνίες, υπηρεσίες διεθνούς πύλης δεδομένων και διεθνούς μεταφοράς δεδομένων (international data traffic transit).

«Οι τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της Μέσης Ανατολής αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς και οι μεγαλύτεροι τοπικοί πάροχοι υπηρεσιών δεδομένων αναζητούν ως συνεργάτες εταιρίες που έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία στην υλοποίηση λύσεων μεγάλης και διεθνούς κλίμακας. Σε αυτόν ακριβώς τον τομέα, η Intracom έχει αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της,» τόνισε ο κ. Σταύρος Βουγάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Middle East.

«Για το έργο αυτό αξιοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ικανής να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις μεγάλου όγκου δεδομένων και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Το έργο αναπτύσσεται γύρω από συγκεκριμένους επιχειρηματικούς στόχους και δεν είναι μια “άσκηση” ανάπτυξης τεχνολογίας», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα