Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2005 12:14

FORTHnet: Μειώσεις τιμών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μείωση στις τιμές των υπηρεσιών FORTHnet Internet που συμπεριλαμβάνονται στο Καλάθι 1 του προγράμματος Δικτυωθείτε II ανακοίνωσε η FORTHnet, φέρνοντας το Internet και τις νέες τεχνολογίες ακόμα πιο κοντά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες τιμές που αφορούν στις υπηρεσίες FORTHnet Internet dialup που προσφέρονται από το Καλάθι 1 έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

FORTHnet Internet PSTN Dynamic ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ 24 μήνες 115,00 €

FORTHnet Internet ISDN 64K Dynamic ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ 24 μήνες 199,00 €

FORTHnet Internet ISDN 128K Dynamic ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ 24μήνες 319,00 €

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%

Προκειμένου να επωφεληθεί η επιδοτούμενη επιχείρηση στο μέγιστο από το Καλάθι 1, η FORTHnet εκτός από τις νέες μειωμένες τιμές, με κάθε 2ετή συνδρομή FORTHnet Fast Internet ADSL προσφέρει δωρεάν ADSL modem/router (Firewall / Ethernet Port). Επιπλέον με κάθε 2ετή συνδρομή FORTHnet ADSL 1Bill προσφέρει δωρεάν και το τέλος ενεργοποίησης της γραμμής ADSL.

Για το Καλάθι 2 αντίστοιχα, η Internet Hellas, η επιχειρησιακή μονάδα της FORTHnet που ειδικεύεται σε υπηρεσίες Data Center, παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, εστιασμένων στην ανάπτυξη εταιρικής παρουσίας και/ή εμπορικής ιστοσελίδας στο Internet, καθώς και στη φιλοξενία των ιστοσελίδων αυτών για 2 χρόνια, με ελκυστικά τιμολόγια. Η ενδιαφερόμενη επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να επιλέξει είτε το σύνολο είτε μέρος αυτών των υπηρεσιών, σε συνάρτηση πάντα με τις ανάγκες της.