Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2005 18:19

Intracom: Εργο 4,4 εκατ. δολ. στο Κουβέιτ

Σύμβαση ύψους 4,4 εκατ. δολαρίων με την MTC (Mobile Telecommunications Company) υπέγραψε η Intracom για την προμήθεια «Συστήματος Διαχείρισης Δικτύου Σηματοδοσίας Νο.7 (SS7), Δικτύου GPRS καθώς και του Δικτύου Abis».

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Intracom, η MTC Kuwait, εταιρεία του Ομίλου MTC, είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στο Κουβέϊτ και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στη Μέση Ανατολή.

Στο πλαίσιο της σύμβασης, εκτός από την προμήθεια του εξοπλισμού και του λογισμικού, θα παρασχεθούν οι υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης, εκπαίδευσης, υποστήριξης και θέσης σε παραγωγική λειτουργία. Το έργο θα εκτελεστεί σε πέντε φάσεις με συνολική διάρκεια εννέα μήνες.

Eμπόδιο στην αυξομείωση του μετοχικού κεφαλαίου

Σχετικά με την απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας για την ταυτόχρονη ισόποση αυξομείωση του μετοχικού κεφαλαίου, η Intracom ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης δεν προχωρά στη σχετική καταχώριση στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών, καθότι οι χρεωστικές διαφορές που προέκυψαν από την πρώτη εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων δεν έχουν ακόμη εμφανισθεί στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας.