Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2005 12:20

ΤΙΜ: Νέα οικογενειακά προγράμματα

Επιπλέον δωρεάν χρόνου ομιλίας για ενδοοικογενειακές κλήσεις προσφέρουν μεταξύ άλλων τα οικογενειακά προγράμματα της ΔΕΗ, ενώ ο έλεγχος των εξόδων γίνεται με έναν ενιαίο οικογενειακό λογαριασμό.

Στα νέα οικογενειακά προγράμματα της ΤΙΜ μπορούν να εγγραφούν από 2 μέχρι και 5 μέλη διατηρώντας ο καθένας ξεχωριστά το πρόγραμμα συμβολαίου ή καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ που επιθυμεί: τουλάχιστον 2 συνδρομητές με συμβόλαιο των προγραμμάτων ΤΙΜ 120, ΤΙΜ 180, ΤΙΜ 240, ΤΙΜ 360, ΤΙΜ 480, ΤΙΜ 600, ΤΙΜ 1000 και έως 2 πελάτες οποιουδήποτε πακέτου χρέωσης καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, κάθε πελάτης ΤΙΜ με συμβόλαιο που θα εγγραφεί στα οικογενειακά προγράμματα, επιπλέον του δωρεάν χρόνου ομιλίας που περιλαμβάνεται στο οικονομικό του πακέτο, θα απολαμβάνει κάθε μήνα 60 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας για όλες τις ενδοοικογενειακές κλήσεις και προς ένα σταθερό τηλέφωνο.

Για τους χρήστες της καρτοκινητής τηλεφωνίας θα πραγματοποιείται κάθε μήνα αυτόματη ανανέωση του χρόνου ομιλίας αξίας 15 ή 30 Ευρώ με χρέωση του οικογενειακού λογαριασμού. Με κάθε αυτόματη ανανέωση χρόνου ομιλίας, παρέχονται και στα καρτοκινητά 60 λεπτά επιπλέον δωρεάν χρόνος ομιλίας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενδο-οικογενειακές κλήσεις.

Για την προώθηση των οικογενειακών προγραμμάτων η ΤΙΜ προσφέρει στους πελάτες που θα εγγραφούν μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιώντας τουλάχιστον μία νέα σύνδεση με συμβόλαιο μέχρι και 5000 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας (1000 λεπτά ανά γραμμή με συμβόλαιο) για έα μήνα.