Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2005 16:47

ΤΙΜ: Προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού σε 42 σχολεία του Β. Αιγαίου

Την παροχή σημαντικής ενίσχυσης σε τεχνολογική υποδομή σε 42 γυμνάσια και λύκεια των Νομών Λέσβου, Σάμου και Χίου ανακοίνωσε η ΤΙΜ, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη.

Η πρωτοβουλία αυτή της ΤΙΜ υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας «Στην Πράξη» και αφορά στην προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού σε ακριτικά σχολεία της Ελλάδας, που πραγματοποιείται και φέτος για 5η συνεχή χρονιά.

Η προσφορά της TΙΜ στους μαθητές του Βορείου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις αρμόδιες Διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των τριών νομών και περιλαμβάνει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές, φαξ, βιντεοπροβολείς, τηλεοράσεις, DVD, κλπ..

Στόχος της κοινωνικής αυτής δράσης της ΤΙΜ είναι η στήριξη σχολείων που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας, παρέχοντας στους μαθητές τους τα απαραίτητα εφόδια για ένα δημιουργικό μέλλον και μετατρέποντας τα σχολεία αυτά σε σύγχρονες εστίες μόρφωσης.

Σήμερα στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου λειτουργούν τρία καταστήματα ΤΙΜ στη Μυτιλήνη, την Χίο και τη Σάμο, ενώ εντός του 1ου εξαμήνου του 2006, δύο νέα καταστήματα ΤΙΜ, στην Καλλονή Λέσβου και στο Καρλόβασι Σάμου, αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους.