Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2005 17:23

Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

ΙΜΠΕΡΙΟ Α.Ε.

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας την 02/01/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον Πειραιά, στην οδό Μαυροκορδάτου 11-13, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με την καταβολή μετρητών στους μετόχους, εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου να προβεί στις σχετικές ενέργειες για την υλοποίησή της και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 2. Ανάθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 § 2 εδ. 3 του Ν. 3156/2003, του δικαιώματος να αποφασίζει για την άντληση ομολογιακού δανείου και να προσδιορίζει τους όρους του και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 15 και 27 του καταστατικού. 3. Ανάθεση της αρμοδιότητας επικύρωσης αντιγράφων των πρακτικών του Δ.Σ. και των Γ.Σ. και στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 14 §2 εδ. 5 και 28 § 5 του καταστατικού. 4. Μερική τροποποίηση του επενδυτικού σχεδίου (όπως τούτο ισχύει σήμερα) που αφορά τη χρήση των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του κεφαλαίου που αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 11ης Δεκεμβρίου 1999. 5. Έγκριση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της εταιρείας. 6. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι, που δικαιούνται και επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, οφείλουν να καταθέσουν βεβαίωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, σύμφωνα με το άρθρο 51 Ν. 2396/1996 ή βεβαίωση που αντιστοιχεί με βεβαίωση του Κ.Α.Α., από την οποία να προκύπτει η ιδιότητά τους του μετόχου και ο αριθμός των μετοχών τους, στο ταμείο της εταιρείας (Μαυροκορδάτου 11-13 Πειραιάς) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική εταιρεία στην Ελλάδα, πέντε τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που ορίσθηκε για τη συνεδρίαση της Συνέλευσης.

NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας την 11/01/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στην έδρα της Εταιρίας, Μενεξέδων 6, Κηφισιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μεταβίβαση ομολογιακού δανείου της ΑΙΑΚΟΣ Α.Ε.Β.Ε. στην Εταιρεία και τροποποίηση όρων αυτού. 2. Μεταβίβαση της αρμοδιότητας για την έκδοση και τροποποίηση όρων Ομολογιακών Δανείων από τη Γενική Συνέλευση στο Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3156/2003. 3. Τροποποίηση των άρθρων 15, 20 και 24 του καταστατικού της εταιρείας. Οι μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των μετόχων για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 περί Ανωνύμων Εταιρειών και το καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνέλευσης τις Βεβαιώσεις Δέσμευσης των μετοχών τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Κ.Α.Α., στο Ταμείο της Εταιρείας (Μενεξέδων 6, Κηφισιά). Μέχρι την ημερομηνία αυτή, πρέπει να υποβληθούν στην Εταιρεία και τα σχετικά έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας την 16/01/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, στην έδρα της Εταιρίας, Σέκερη 1, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Συμπλήρωση του σκοπού της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της, με την προσθήκη της ακόλουθης περιόδου στην παράγραφο 1 αυτού: “Η παραγωγή και εμπορία οποιασδήποτε μορφής ενέργειας”. 2. Επικύρωση της εκλογής ενός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου, προσωπικώς ή εκπροσωπούμενοι, έχουν οι κάτοχοι μιας τουλάχιστον μετοχής, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Καταστατικού. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ’ αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στην υπηρεσία μετόχων της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Β.Ε.Α.Ε. (Πατρόκλου 5-7, Μαρούσι 151 25). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17).