Με ασημένιο μετάλλιο για τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά, τη γεύση και την ποιότητά του τιμήθηκε το E-LA-WON στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «Olive Japan» που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας τον Απρίλιο 2015.
Με ασημένιο μετάλλιο για τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά, τη γεύση και την ποιότητά του τιμήθηκε το E-LA-WON στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «Olive Japan» που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας τον Απρίλιο 2015.
Έτσι, συγκαταλέγεται στα καλύτερα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα του κόσμου.
Το ελαιόλαδο E-LA-WON δημιουργήθηκε με στόχο να μεταφερθεί σε όλες τις γωνιές του κόσμου μία αυθεντική γεύση Ελλάδας, αλλά και μία εικόνα των αρχαίων Μυκηνών.
Διακρίνεται για το φρουτώδες άρωμά του, με νύξεις φύλλων ντομάτας και ανθού λεμονιάς καθώς και για την υπέροχη αυθεντική γεύση αμυγδάλου, λεπτή και πικάντικη, αποτέλεσμα εξαγωγής «εν ψυχρώ».
Παράγεται με παραδοσιακές μεθόδους και με σύγχρονη τεχνογνωσία στην καλλιέργεια, την συγκομιδή και την τυποποίησή του.
Η ονομασία E-LA-WON, συλλαβογραφική απόδοση της λέξης ΕΛΑΙΟΝ στη Γραμμική Γραφή Β’, επελέγη για να τονίσει την διαχρονική αξία του ελαιολάδου, ενός ελληνικού προϊόντος που δεν έχει κατακτήσει τη θέση που του αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη.
Η πρωτότυπη συσκευασία του, που παραπέμπει στην αισθητική της Γραμμικής Β’, τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο Συσκευασίας και Έπαινο για τη συνολική του εικόνα στoν διεθνή διαγωνισμό Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου, 7η Ελαιοτεχνία 2015.
Το E-LA-WON διατίθεται σε συσκευασία των 250 ml και 500 ml, ενώ κυκλοφορεί και σε συλλεκτική κασετίνα δώρου. Το προϊόν παράγεται σε αυστηρά περιορισμένες ποσότητες και διατίθεται σε delicatessen και σε επιλεγμένα πολυτελή ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Νορβηγία, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γερμανία και Αγγλία ενώ στα άμεσα σχέδια είναι η ανάπτυξη της διανομής και σε Η.Π.Α και Ρωσία.