Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2004 12:55

Δυναμική Ζωή Α.Ε.: Στρατηγική συμμαχία με την Bonsport

Στρατηγική συμμαχία – ορόσημο, υπέγραψαν η Δυναμική Ζωή Α.Ε., δικαιοπάροχος των Universal Studios και Vis Vitalis στην Ελλάδα και η Bonsport GmbH, γερμανικός προμηθευτής προϊόντων και υπηρεσιών fitness. Η εν λόγω συμφωνία οριοθετεί τη συνεργασία των εταιρειών στην αγορά του fitness σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.

Η θυγατρική εταιρεία της Δυναμική Ζωή, ‘The Being Best Global Alliance Ltd’, με έδρα το Δουβλίνο της Ιρλανδίας και η θυγατρική της Bonsport GmbH, ‘CS Club Support GmbH’, υπέγραψαν συμφωνία με αρχική διάρκεια 10 ετών.

Η CS Club Support GmbH αναλαμβάνει την παρακολούθηση και επιλογή των γυμναστηρίων που θα αποτελέσουν τα μέλη του διεθνούς δικτύου της ‘The Being Best Global Alliance’ σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.

Η Δυναμική Ζωή Α.Ε. έχει αναπτύξει το Being Best -ένα καινοτόμο σύστημα για γυμναστήρια- το οποίο δημιουργεί νέα πρότυπα στην παγκόσμια αγορά του fitness εισάγοντας συνδρομητικά προγράμματα επόμενης γενιάς.

Η ‘The Being Best Global Alliance’ έχει αποκλειστικό σκοπό την ανάπτυξη του δικτύου Being Best παγκοσμίως και η εν λόγω συμφωνία σηματοδοτεί την έναρξη της δημιουργίας αυτού του δικτύου. Η αποστολή της The Being Best Global Alliance είναι η σύνδεση των παγκοσμίως κορυφαίων γυμναστηρίων και προμηθευτών υπηρεσιών «ελεύθερου χρόνου» (leisure) σε μία ενιαία πλατφόρμα.