Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2004 12:42

Στην κοινοπραξία της Inform Λύκος το έργο των εισιτηρίων του «Αθήνα 2004»

Υπεγράφη χθες, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2004, μεταξύ των εκπροσώπων της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων – Αθήνα 2004 Α.Ε. και της Κοινοπραξίας Εισιτηρίων Ολυμπιακών Αγώνων 2004 Inform Π. Λύκος ΑΕ & Drukkerij Joos NV, η σύμβαση παροχής Υπηρεσιών Εκτύπωσης, Επισήμανσης και Φακελοποίησης των Εισιτηρίων των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004.

Η Κοινοπραξία στην οποία μετέχουν κατά 75% η Inform Λύκος και κατά 25% η Drukkerij Joos με έδρα το Βέλγιο, ανακηρύχθηκε ανάδοχος του έργου ύστερα από διεθνή διαγωνισμό με διαπραγμάτευση που διεξήχθη μέσα στο 2003.

Το έργο, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Infrorm Λύκος, είναι εξαιρετικά σύνθετο, καθώς περιλαμβάνει την εκτύπωση αρκετών εκατομμυρίων εισιτηρίων σε έξι διαφορετικά είδη, την προσωποποίηση του κάθε εισιτηρίου με τα στοιχεία του θεατή, την ομαδοποίηση και εμφακέλωση των εισιτηρίων και των σχετικών οδηγιών ανά θεατή και τέλος την παράδοση του φακέλου. Σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του αναδόχου ήταν οι προδιαγραφές ασφαλείας που πρέπει να τηρηθούν κατά την εκτέλεση του έργου.