Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2004 12:51

Νέα μειωμένα τιμολόγια από την Τellas

Νέα μειωμένα τιμολόγια για το 2004 ανακοίνωσε η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Tellas. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, βασικά χαρακτηριστικά της νέας τιμολογιακής πολιτικής είναι η ενίσχυση των ζωνών ειδικής χρέωσης με εφαρμογή νέας ζώνης ειδικής χρέωσης και στις αστικές κλήσεις. Συγκεκριμένα, οι χρεώσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

·Αστικές Κλήσεις: Οι αστικές κλήσεις που πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή μειώνονται στα 0,024 ευρώ/λεπτό και είναι φθηνότερες κατά 8% έναντι του ΟΤΕ, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες η χρέωση μειώνεται στα 0,023 ευρώ/λεπτό.

·Υπεραστικές Κλήσεις: Οι χρεώσεις για τις υπεραστικές κλήσεις που πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες μειώνονται στα 0,052 ευρώ/λεπτό και είναι φθηνότερες κατά 19% έναντι του ΟΤΕ, και οι τιμές για κλήσεις που πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες μειώνονται επιπλέον στα 0,044 ευρώ/λεπτό.

·Κλήσεις από σταθερό προς κινητό: Οι νέες τιμές για κλήσεις προς κινητά Vodafone και Cosmote μειώνονται σε 0,204 ευρώ ανά λεπτό για τις εργάσιμες ημέρες και σε 0,190 ευρώ ανά λεπτό για τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Οι τιμές για κλήσεις προς Telestet και Q-Telecom είναι 0,220 ευρώ ανά λεπτό τις εργάσιμες ημέρες και 0,207 ευρώ ανά λεπτό τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.