Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2004 17:43

Χ.Α.-Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 17/02/2004, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ, στην Παιανία Αττικής (19,5 χλμ. Λεωφ. Μαρκόπουλου, Β’ συγκρότημα, δεξιά για τον βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επέκταση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας και τροποποίηση του «περί σκοπού» άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας. 2. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. - Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το Ν. 3016/2002, όπως τροποποιημένος ισχύει, και ορισμός των ανεξάρτητων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΟΤΤΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 17/02/2004, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στον ¶λιμο Αττικής, Λεωφ.Ποσειδώνος 11, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της επέκτασης των δραστηριοτήτων της Εταιρείας στη γεωργική βιομηχανία και ειδικότερα στον τομέα των εκκοκκιστηρίων βάμβακος, όπου γίνονται σημαντικές ανακατατάξεις, παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες, και για το λόγο αυτό μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και κερδών. 2. Έγκριση της αγοράς από την Εταιρεία ποσοστού της εταιρείας εκκοκκιστηρίων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ. 3. Έγκριση της μεταβίβασης από την Εταιρεία στον Γεώργιο Α. Βερνίκο ή σε εταιρείες συμφερόντων του, των εξής δραστηριοτήτων της Εταιρείας: (α) ποσοστού της εταιρείας με την επωνυμία Βερνίκος Κόττερα ΑΕ, (β) ποσοστού της εταιρείας με την επωνυμία Βερνίκος Αεροπλοϊα ΑΕ. 4. Έγκριση της μεταβίβασης οποιωνδήποτε άλλων περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας στην εταιρεία Βερνίκος Κόττερα ΑΕ ή στον Γεώργιο Α. Βερνίκο ή σε εταιρείες συμφερόντων του. 5. Έγκριση της απόφασης που ελήφθη στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 29ης Δεκεμβρίου 2003 σε σχέση με την πώληση των μετοχών της Free Holdings SA. 6. Έγκριση παραίτησης μελών Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή νέων μελών. 7. Έγκριση για οποιοδήποτε άλλο συναφές θέμα. 8. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ΕΡΓΑΣ Α.Τ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 20/02/2004, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στα γραφεία της εταιρείας, Μπουμπουλίνας 26, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάκληση του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου αυτής. 2. Διάφορες ανακοινώσεις.