Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 14:44

Διορθώνουν τα αμερικανικά παράγωγα

Διορθωτικά κινούνται σήμερα τα αμερικανικά παράγωγα, μετά τα σημαντικά κέρδη που σημείωσαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ παράλληλα αναμένονται τα στοιχεία με τις πωλήσεις υφιστάμενων κατοικιών.

Διορθωτικά κινούνται σήμερα τα αμερικανικά παράγωγα, μετά τα σημαντικά κέρδη που σημείωσαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ παράλληλα αναμένονται τα στοιχεία για τις πωλήσεις κατοικιών στις ΗΠΑ.

Στις 14:44, τα συμβόλαια λήξης Ιουνίου του S&P 500 υποχωρούν κατά 0,1% στις 2.098 μονάδες, ενώ 9 μονάδες χαμηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 18.024 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Gilead Sciences υποχωρεί κατά 2,2%, καθώς εμφανίστηκαν παρενέργειες σε φάρμακο που είχε σκοπό να διαθέσει στην αγορά πολύ σύντομα. Πλέον οι αναλυτές εκτιμούν ότι τα έσοδα δεν θα αυξηθούν, όπως αναμενόταν.

Στον αντίποδα, η Tenet Healthcare ενισχύεται κατά 1,4%, μετά το δημοσίευμα της Wall Street Journal ότι η εταιρεία είναι πολύ κοντά στην εξαγορά της United Surgical Partners International, έναντι του ποσού των 2,5 δισ. δολαρίων.