Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 14:28

Διορθώνουν τα αμερικανικά παράγωγα

Διορθωτικά κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα σήμερα, μετά τα εντυπωσιακά κέρδη των κύριων δεικτών κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, αναμένοντας τα αποτελέσματα της συνεδρίασης της νομισματικής επιτροπής (FOMC) της Federal Reserve, η οποία ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο.

Διορθωτικά κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα, μετά τα εντυπωσιακά κέρδη των κύριων δεικτών κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, αναμένοντας τα αποτελέσματα της συνεδρίασης της νομισματικής επιτροπής (FOMC) της Federal Reserve, η οποία ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο.

Στις 14:30, τα συμβόλαια λήξης Ιουνίου του S&P 500 υποχωρεί κατά 0,3% στις 2.062 μονάδες, ενώ 52 μονάδες χαμηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 17.804 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Weight Watchers International υποχωρεί κατά 11%, μετά την σύσταση της Credit Suisse για πώληση των μετοχών της.

Στον αντίποδα, η American Airlines Group κερδίζει 3,5%, καθώς ο Standard & Poor’s ανακοίνωσε ότι θα την εντάξει στον βασικό του δείκτη, εξαιτίας της αύξησης της κεφαλαιοποίησης της.

Σήμερα ξεκινά η διήμερη συνεδρίαση των μελών της Νομισματικής Επιτροπής (FOMC) της Federal Reserve, όπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ρητορική που θα χρησιμοποιήσει αναφορικά με τις εξελίξεις στην αμερικανική οικονομία.