Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2004 15:09

Ελβιεμέκ: Πρόσκληση στους μετόχους για μετατροπή των μετοχών της σε άυλες

Toυς μετόχους της που δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους μέχρι σήμερα, καλεί η Ελβιεμέκ Α.Ε. να προσκομίσουν τους τίτλους των μετοχών τους προκειμένου να μετατραπούν σε άυλες. Η διαδικασία αποϋλοποίησης των μετοχών της εταιρείας έχει αρχίσει και συνεχίζεται από τις 28/01/2004.

Η εταιρεία καλεί τους κ.κ. μετόχους, ή τους εκπροσώπους τους, όπως προσέρχονται στα γραφεία της έδρας της εταιρείας (Αγ. Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 - 15:00, προσκομίζοντας μαζί με τους τίτλους των μετοχών, την αστυνομική τους ταυτότητα (οι εκπρόσωποι να καταθέτουν νόμιμη εξουσιοδότηση), δηλώνοντας τον Α.Φ.Μ και την Δ.Ο.Υ στην οποία υπάγονται, αντίγραφο του εντύπου 'αίτηση δημιουργίας μερίδας λογαριασμού αξιών και εξουσιοδότηση χειριστή' στο οποίο να έχουν συμπληρωθεί ο αριθμός της μερίδας και ο λογαριασμός αξιών στο Σ.Α.Τ. επικυρωμένα από τον εξουσιοδοτημένο χειριστή του μετόχου. Αν κάποιος μέτοχος δεν έχει κωδικό στο Σ.Α.Τ πρέπει προηγουμένως να απευθυνθεί σε οποιονδήποτε χειριστή για την απόκτηση μερίδας και λογαριασμού. Σε περίπτωση υφισταμένων βαρών οι κ.κ. μέτοχοι πρέπει να προσκομίσουν επίσης τον τίτλο βάσει του οποίου συστάθηκε το ενέχυρο επί των μετοχών τους.

Η ημερομηνία μετατροπής των μετοχών της εταιρείας σε άυλες καθώς και η ημερομηνία ενάρξεως της επαναδιαπραγματεύσεως προγραμματίζεται εντός του Μαρτίου 2004, οπότε και θα ανακοινωθεί με νεώτερη δημοσίευση στον Τύπο από την Εταιρεία.