Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2004 16:42

Η Intralot για την απόφαση του Εφετείου σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα

Αναφορικά με την εκδοθείσα απόφαση του Εφετείου Αθηνών, σχετικά με την διαιτητική απόφαση για την διεξαγωγή του Ιπποδρομιακού - Κυνοδρομιακού στοιχήματος η εταιρεία Intralot σε ανακοίνωσή της επισημαίνει τα εξής:

1. Η υπ' αριθμ. 2/2003 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που έκρινε κατ' ουσία την παραβίαση συμβατικών υποχρεώσεων της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. κρίθηκε για τυπικούς λόγους άκυρη από το Εφετείο Αθηνών.

2. Η απόφαση του Εφετείου όπως επανειλημμένα έχει δηλωθεί από την INTRALOT θα κριθεί στο επίπεδο του Αρείου Πάγου, στον οποίο θα προσφύγει η εταιρεία μας. Οι Νομικοί Σύμβουλοι της εταιρείας μας μελετούν την απόφαση, η οποία εκ πρώτης όψεως εμφανίζει σοβαρές πλημμέλειες, προκειμένου να ασκήσουν την αναίρεση στον Αρειο Πάγο εντός συντόμου χρονικού διαστήματος.

3. Υπογραμμίζεται ότι με την απόφαση του Εφετείου Αθηνών επιβεβαιώνεται η ισχύς της διαιτητικής ρήτρας για την επίλυση των συμβατικών διαφορών και έτσι το Διαιτητικό Δικαστήριο παραμένει ως το μόνο αρμόδιο για την επίλυση της ουσίας της διαφοράς.

4. Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η επιδικασθείσα αποζημίωση δεν έχει συμπεριληφθεί στα οικονομικά αποτελέσματα της INTRALOT A.Ε.