Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2004 18:52

Νέα ηγεσία στην Τσακίρης ΑΒΕΕ

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της νεοαποκτηθείσας Τσακίρης ΑΒΕΕ, ανέλαβε ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης, προερχόμενος από την Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος, όπου κατείχε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της περιφέρειας της Ηπειρωτικής Ελλάδος.

Παράλληλα, εκλέχθηκε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, Πρόεδρος του οποίου ανέλαβε ο κ. Περικλής Βενιέρης, Region Director της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Ρουμανία, την Μολδαβία, την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (FYROM), τη Σερβία - Μοντενέγκρο, την Κροατία τη Βοζνία – Ερζεγοβίνη, και Αρμενία.

Ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης ξεκίνησε την καριέρα του στην Coca-Cola Τρία Έψιλον το 1979. Κατά τη διάρκεια των 25 χρόνων επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην εταιρία, απέκτησε σημαντικότατη εμπειρία, αναλαμβάνοντας διευθυντικές αρμοδιότητες στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος τόσο ως Διευθυντής Πωλήσεων όσο και ως Γενικός Διευθυντής εργοστασίων έως το 2001.

Από το 2001 και για 3 συνεχή χρόνια, συνέβαλε ουσιαστικά και ενεργά στην ανάπτυξη της εταιρίας και των δραστηριοτήτων της, από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ηπειρωτικής Ελλάδος.

Σε δήλωσή του, μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Διευθύνων Σύμβουλος της Τσακίρης ΑΒΕΕ, ο κ. Οικονομάκης ανέφερε, «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες, στην οποία ξεκίνησα τη σταδιοδρομία μου πριν από 25 χρόνια, μου εμπιστεύεται μία τόσο σημαντική θέση στην Τσακίρης. Αποδέχομαι την πρόκληση με χαρά και δεσμεύομαι να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των περιστάσεων και στην εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου η εταιρία».