Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 14:51

Με μικρά κέρδη τα αμερικανικά παράγωγα

Εν αναμονή των στοιχείων για την καταναλωτική εμπιστοσύνη κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα σήμερα, δείχνοντας ότι οι προσδοκίες που καλλιεργούνται είναι κατ' αρχήν θετικές.

Εν αναμονή των στοιχείων για την καταναλωτική εμπιστοσύνη κινούνται σήμερα τα αμερικανικά παράγωγα, δείχνοντας ότι οι προσδοκίες που καλλιεργούνται είναι κατ' αρχήν θετικές.

Στις 14:38, τα συμβόλαια λήξης Μαρτίου του S&P 500 ενισχύονται κατά 0,1% στις 2.086,3 μονάδες, ενώ κατά 0,2% υψηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 17.963 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Salix Pharmaceuticals σημειώνει κέρδη 1,2%, καθώς έχει διαρρεύσει ότι η Valeant Pharmaceuticals International ενεργεί για την πιθανή απόκτησή της.

Η King Digital Entertainment σημειώνει άλμα 16%, καθώς καταγράφηκε αύξηση των πωλήσεων και σε άλλους τίτλων παιχνιδιών που λανσάρει, πέραν του απόλυτα επιτυχημένου Candy Crush Saga.

Στον αντίποδα, η American International Group σημειώνει πτώση 2,3%, καθώς τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το τέταρτο τρίμηνο του έτους διέψευσαν αρνητικά τους αναλυτές. Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη ύψους 655 εκατ. δολαρίων ή 46 σεντς ανά μετοχή.