Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2004 19:19

Νέα πακέτα για φαρμακοποιούς από τη Λαϊκή Τράπεζα

ΠΑΚΕΤΟ προϊόντων για τον κλάδο των φαρμακοποιών δημιούργησε η Λαϊκή Τράπεζα. Περιλαμβάνει δάνεια κεφαλαίου κίνησης, τα οποία φθάνουν μέχρι του ποσού των 30.000 ευρώ και έχουν μέγιστη διάρκεια τα 4 έτη, δάνεια για αγορά εξοπλισμού, τα οποία προσφέρονται για ποσά έως 60.000 ευρώ και διαρκούν έως 8 έτη.

Ο εκτοκισμός είναι μηνιαίος, ενώ παρέχεται η δυνατότητα εξάμηνης περιόδου χάριτος για ποσά χρηματοδότησης άνω των 30.000 ευρώ με τριμηνιαίο εκτοκισμό τόσο για την περίοδο χάριτος όσο και για την υπολειπόμενη περίοδο του δανείου.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται ακόμη δάνεια επαγγελματικής στέγης κυμαινόμενου ή σταθερού επιτοκίου για τα τρία πρώτα έτη, στα οποία επίσης προσφέρεται η δυνατότητα εξάμηνης περιόδου χάριτος.

Οι πιστούχοι ωφελούνται με δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη ζωής και μόνιμης ολικής ανικανότητας. Οι επαγγελματίες του κλάδου μπορούν να αποκτήσουν λογαριασμούς όψεως με προνομιακά επιτόκια αλλά και πρόσθετες παροχές όπως πιστωτικές κάρτες και δωρεάν συνδρομή στη Laiki eBank με δυνατότητα 24ωρης χρήσης των εναλλακτικών καναλιών εξυπηρέτησης.