Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 05 Απριλίου 2004 17:55

Intracom: Αγορά ιδίων μετοχών

Την αγορά ιδίων μετοχών ενέκρινε εκ νέου η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Intracom. Ανώτατος αριθμός μετοχών που θα αγοραστούν είναι το υπόλοιπο των ιδίων μετοχών πέραν των όσων έχουν ήδη αποκτηθεί, μέχρι συμπληρώσεως του ορίου του 10%. Ανώτατη τιμή που θα διενεργηθούν οι αγορές είναι τα 18 ευρώ για κάθε μετοχή και κατώτατη το 1 ευρώ, ανά μετοχή. Οι αγορές θα συντελεστούν εντός 12 μηνών, δηλαδή μέχρι 5/4/2005.

Παράλληλα οι μέτοχοι επικύρωσαν την από 5/3/2004 εκλογή του κ. Στ. Ζερβόπουλου, ως νέου μέλους του ΔΣ, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Κων. Δημητριάδη, για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του. Επειδή δεν ορίσθηκε νέο μέλος του ΔΣ σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Τσουκαλίδη, η γενική συνέλευση, μετά από σχετική εισήγηση του ΔΣ, αποφάσισε όπως το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πλέον δεκαμελές, απαρτιζόμενο από τους: Σωκράτη Κόκκαλη, Φερονίκη Τζαβέλα, Δημήτριο Κλώνη, Γεώργιο Δεληγιάννη, Γεώργιο Αννινο, Χρήστο Χατούπη, Στυλιανό Ζερβόπουλο, Volker Jung, Χρήστο Χαλκιά και Δημήτριο Χατζηγρηγοριάδη. Από τα ανωτέρω εκλεγέντα μέλη οι Volker Jung, Χρ. Χαλκιάς και Δημ. Χατζηγρηγοριάδης επανορίστηκαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ.

Στη συνέλευση δεν συζητήθηκε το θέμα που αφορούσε στην έκδοση κοινού ή/και μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφισταμένων μετόχων και εξουσιοδότηση του ΔΣ για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του δανείου) για το οποίο απαιτείται αυξημένη απαρτία.