Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2004 16:29

STET Hellas: Mέρισμα 0,10 ευρώ ανά μετοχή

Τη διανομή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε 31 Δεκεμβρίου 2003 ενέκρινε η σημερινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της STET Hellas Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ.

Δικαίωμα μερίσματος θα έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα μετοχολόγια της εταιρείας την 6η Μαΐου 2004. Η πληρωμή μερίσματος στους μετόχους θα γίνει την 28η Μαΐου 2004.

Μέρισμα θα διανεμηθεί στους κατόχους Αμερικανικών Αποθετηρίων Τίτλων (ADRs), σύμφωνα με τις διαδικασίες όπως αυτές προβλέπονται από την Σύμβαση Κατάθεσης (Depository Agreement) μεταξύ της STET Hellas και της “The Bank of New York”, καθώς επίσης και στους κατόχους Ολλανδικών Αποθετηρίων Τίτλων (DDRs), σύμφωνα με τις διαδικασίες όπως αυτές προβλέπονται από την Σύμβαση Κατάθεσης (Depository Agreement) μεταξύ της STET Hellas και της “N.V. Algemeen Nederlands Trustkantoor” (ANT).

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση, για τρίτη συνεχή χρονιά, να δώσουμε στους μετόχους μας τη δυνατότητα συμμετοχής στην επιτυχή πορεία της STET Hellas διανέμοντας για το 2003 σταθερό μέρισμα 0,10 ευρώ ανά μετοχή», δήλωσε ο κ. Ν. Βαρσάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

«Μέσα σ’ ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον παραμένουμε συνεπείς στην δέσμευση μας να προσφέρουμε αξία στους μετόχους μας, χάρη στη δυναμική που έχει ήδη θεμελιώσει η εταιρεία μας και στη συνεχή επένδυση για τη μελλοντική μας ανάπτυξη», πρόσθεσε.