Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 06 Μαΐου 2004 13:16

Η Intracom στις 100 ευρωπαϊκές εταιρείες με τις καλύτερες συνθήκες εργασίας

Ως μία από τις 100 ευρωπαϊκές εταιρείες με τις καλύτερες συνθήκες εργασίας ανακηρύχθηκε η Intracom στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Great Place to Work. Η νέα αυτή τιμητική διάκριση, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, έρχεται να επιβεβαιώσει τις προοδευτικές πολιτικές που εφαρμόζει η Intracom στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο διαγωνισμός Great Place to Work, στον οποίο η Intracom συμμετείχε για πρώτη φορά, ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Συμμετέχουν ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις από τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.

Σημειώνεται ότι η Intracom είχε βραβευθεί προσφάτως ως μία από τις 10 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Κατά τη βράβευση που έγινε στην Αθήνα για τις 10 καλύτερες ελληνικές εταιρείες, το βραβείο από πλευράς Intracom παρέλαβε ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Μιχάλης Προύντζος, ο οποίος τόνισε:

«Είμαστε υπερήφανοι για την βράβευση αυτή. Η Intracom είναι η μεγαλύτερη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη κι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιώτες εργοδότες της ελληνικής οικονομίας. Απασχολούμε σήμερα 5.064 εργαζόμενους στην Ελλάδα και 2.318 σε περισσότερες από 55 χώρες στον κόσμο. Πιστεύουμε στην ομαδικότητα και επενδύουμε σε στελέχη με υψηλή κατάρτιση και εμπειρία.

»Κάθε εργαζόμενος στον Όμιλό μας είναι μέρος της επιτυχίας μας. Μία από τις αποδείξεις του οράματος της Intracom να συμβάλει στην κατάρτιση και δημιουργία νέων τεχνοκρατών στην Ελλάδα, είναι και η δημιουργία του AIT (Athens Insitute of Technology) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon των ΗΠΑ, προσφέροντας σπουδές Masters of Science, με υποτροφίες του Ομίλου μας, σε επίλεκτους μεταπτυχιακούς σπουδαστές».