Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2004 10:42

Νέο πρόγραμμα μισθοδοσίας από την HSBC

Ένα νέο πρόγραμμα μισθοδοσίας, με την ονομασία “Complete”, δημιούργησε η HSBC. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του παγκόσμιου τραπεζικού οργανισμού, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων και πλεονεκτημάτων που διευκολύνει τις καθημερινές οικονομικές συναλλαγές του πελάτη, εντός και εκτός Ελλάδας. Το «Πρόγραμμα Μισθοδοσίας Complete» παρέχεται εντελώς δωρεάν στις εταιρείες και προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών στους υπαλλήλους.

Συγκεκριμένα, συνδέεται με έναν τρεχούμενο καταθετικό λογαριασμό με προνομιακό επιτόκιο και μηνιαία απόδοση τόκων, όπου τα χρήματα τοκίζονται από το πρώτο κιόλας ευρώ και υπάρχει το δικαίωμα υπερανάληψης με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, 8,40%.

Επίσης, μέσω του καταθετικού λογαριασμού παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν πληρωμής λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, μέσω πάγιας εντολής, προσφέρεται μπλοκ επιταγών χωρίς καμία επιβάρυνση και αποστέλλεται δωρεάν μηνιαίος αναλυτικός λογαριασμός κίνησης.

Η HSBC, με το πρόγραμμα μισθοδοσίας Complete, παρέχει επίσης κάρτα αυτόματης εξυπηρέτησης για χρήση στο δίκτυο ΑΤΜ, με δυνατότητα πρόσβασης σε τρεις καταθετικούς λογαριασμούς και πραγματοποίησης δωρεάν συναλλαγών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ακόμη προσφέρει προεγκεκριμένη την πιστωτική κάρτα Visa από την HSBC με ανταγωνιστικό επιτόκιο, δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δωρεάν παροχή υπηρεσιών όπως: οδική βοήθεια, ταξιδιωτική ασφάλιση, ιατρική βοήθεια, πρόσβαση σε τεχνική υποστήριξη, καθώς και σε μοναδικές υπηρεσίες lifestyle.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της HSBC, οι υπάλληλοι των εταιρειών με το Πρόγραμμα Μισθοδοσίας Complete απολαμβάνουν ειδική τιμολογιακή πολιτική για Στεγαστικό Δάνειο από την HSBC, που περιλαμβάνει έκπτωση στις δαπάνες εξέτασης αιτήματος δανειοδότησης και προέγκρισης καθώς και προνομιακά ασφαλιστικά προγράμματα.

Επιπλέον, μέσω του Complete, προσφέρονται δύο νέα καταναλωτικά δάνεια από την HSBC, με τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς (συνδεδεμένα με το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας).

Η HSBC μέσω της θυγατρικής της εταιρείας, HSBC (ΕΛΛΑΣ) ΜΕΣΙΤΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ δίνει τη δυνατότητα μελέτης όλων των ασφαλιστικών θεμάτων μιας εταιρείας και επιπλέον, προσφέρει εντελώς δωρεάν την εκπόνηση μελέτης για ομαδικές ασφαλίσεις του προσωπικού.