Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 27 Μαΐου 2004 12:16

Εγκρίθηκε το ενημερωτικό της Vivere για αύξηση μ/κ

Το ενημερωτικό δελτίο της Vivere Entertainment Εμπορική και Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε, η Vivere προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 18.450.940 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων και τιμή διάθεσης ευρώ 0,45 με αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχές για κάθε 2 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές.

Το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε επίσης:

- Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 3.125.000 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «FASHION BOX ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» που προέκυψαν από τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από € 0,60 σε € 0,30.

-Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 800.000 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΙΛΥΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.» που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.

-Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 32.600.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ARROW Α.Ε.E.X.» που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ανωνύμων.

-Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 187.860 κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ομολογιών

Το δ.σ. του Χ.Α. ενημερώθηκε παράλληλα:

- Για την Αλλαγή επωνυμίας της «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» για τις συναλλαγές της με την αλλοδαπή, σε «EMPORIKI BANK OF GREECE S.A.» από «COMMERCIAL BANK OF GREECE S.A.», με διακριτικό τίτλο «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» και σε ξενόγλωσση απόδοση, τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό, «Emporiki Bank».