Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 01 Ιουνίου 2004 12:38

Κινεζική αντιπροσωπεία στα κεντρικά γραφεία της TIM

Τις κτιριακές εγκαταστάσεις της TIM στο Μαρούσι επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες αποστολή κινέζων εκπροσώπων της διοίκησης της περιφέρειας Jiangsu.

Στόχος της κινεζικής αντιπροσωπείας είναι η ανάπτυξη καλών σχέσεων με κράτη της Ευρώπης καθώς και η ενημέρωση σε θέματα τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών, δύο κλάδοι που είναι υπό ανάπτυξη στην περιφέρεια Jiangsu. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της TIM, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην εταιρεία, οι Κινέζοι εκπρόσωποι με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της περιφέρειας Jiangsu κ. Ζhang Taolin, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναλυτικές παρουσιάσεις από υψηλόβαθμα στελέχη για την τεχνογνωσία και τη στρατηγική της ΤΙΜ στην ελληνική αγορά.

Ο Διευθυντής Στρατηγικής και Διαχείρισης Έργων κ. Γιώργος Βεργόπουλος, παρουσίασε τη λειτουργία του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GSM καθώς επίσης και τη λειτουργία του δικτύου κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς της ΤΙΜ.

Ο Διευθυντής Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας και Περιαγωγής κ. Στέφανος Μελισσόπουλος, μίλησε για τον σχεδιασμό και την εμπορική προσφορά των υπηρεσιών ΤΙΜ καθώς επίσης και για το νέο επιτυχημένο προϊόν, ΤΙΜ IMAGINE.

Στο τέλος της παρουσίασης, o αντιπρόεδρος της διοίκησης της περιφέρειας Jiangsu κ. Zhang Taolin, ευχαρίστησε τα στελέχη της ΤΙΜ για την αναλυτική ενημέρωση και δήλωσε εντυπωσιασμένος από το επίπεδο της τεχνολογικής καινοτομίας της εταιρείας.