Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2004 15:04

Εverest: 324 τα σημεία πώλησης για όλα τα σήματα του Ομίλου

Σε 324 ανέρχονται τα καταστήματα και σημεία πώλησης για όλα τα σήματα του Ομίλου Εverest, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η αλυσίδα Εverest αριθμεί 103 καταστήματα, τα κυλικεία της Εverest Olympic Catering 38 και η αλυσίδα ιταλικών εστιατορίων La Pasteria 19.

Στις κλειστές αγορές, η Εverest αριθμεί πλέον 200 καταστήματα και σημεία πώλησης, ενώ στις ανοιχτές αγορές 124.

Αναλυτικότερα, τα νέα καταστήματα που προστίθενται στην αλυσίδα καταστημάτων Εverest, βρίσκονται στην Κω, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί από τον Απρίλιο, στη Ραφήνα, στο Ν. Κόσμο και στις εγκαταστάσεις της Telepassport, τα οποία θα εγκαινιαστούν έως τα μέσα Ιουνίου, και στην περιοχή του Ζωγράφου που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις αρχές Ιουλίου.

Οσον αφορά στα Εverest Olympic Catering, δύο νέα κυλικεία στους χώρους των αεροδρομίων στη Λήμνο και την Κω προστίθενται στο υπάρχον δίκτυο. Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο Ομιλος Εverest, μέσω της Olympus Plaza Catering, έχει αναλάβει την αποκλειστική τροφοδοσία και διαχείριση των χώρων εστίασης σε 115 σημεία στα συμβατικά και ταχύπλοα πλοία της Hellas Flying Dolphins, μέσω σύμβασης που πρόσφατα ανανεώθηκε μέχρι το τέλος 2007 και αφορά συμπληρωματικά και τα νέα ταχύπλοα πλοία (τύπου High Speed και Flying Cat) που θα ναυπηγηθούν μέσα στο 2005.