Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 14:26

Ανοδική αντίδραση στα αμερικανικά παράγωγα

Ανοδικά κινούναι τα αμερικανικά παράγωγα, λαμβάνοντας ώθηση από τα θετικά αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου των επιχειρήσεων.

Ανοδικά κινούναι τα αμερικανικά παράγωγα, λαμβάνοντας ώθηση από τα θετικά αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου των επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, στις 14:25, τα συμβόλαια λήξης Σεπτεμβρίου του S&P 500 κινούνται με κέρδη 0,2% στις 1.962 μονάδες, ενώ κατά 36 μονάδες ενισχύονται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones στις 16.878 μονάδες.

Σήμερα ανακοινώνουν αποτελέσματα η Wells Fargo, η Fastenal και άλλες 18 εισηγμένες του αμερικανικού χρηματιστηρίου. Οι τράπεζες Citigroup, JPMorgan και Goldman Sachs θα ανακοινώσουν αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, η κερδοφορία των εισηγμένων του δείκτη S&P 500 θα αυξηθεί κατά 5%, ενώ τα έσοδα αναμένεται να αυξηθούν κατά 3%.

Στο ταμπλό, η Lorillard ενισχύεται κατά 5,4%, καθώς διέρρευσε ότι η Reynolds πιθανότατα να ανακοινώσει την απόκτησή της την επόμενη εβδομάδα.

Στον αντίποδα, η Rent-A-Center υποχωρεί κατά 11%, καθώς ανακοίνωσε ότι τα κέρδη δευτέρου τριμήνου αναμένεται να διαμορφωθούν στα 36-38 σεντς ανά μετοχή, ενώ οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι θα ανέλθουν στα 48 σεντς.