Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2004 12:51

Νέο πρόγραμμα από τον ΟΤΕ

Τη δυνατότητα να έχουν σταθερή τηλεφωνική σύνδεση στην εξοχική τους κατοικία μόνο για τους μήνες που τη χρησιμοποιούν παρέχει στους πελάτες τους ο ΟΤΕ.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, με το νέο πρόγραμμα «Κατεξοχήν ΟΤΕ», το οποίο ενεργοποιείται είτε με ένα απλό τηλεφώνημα στο 134, είτε στο Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ, η τηλεφωνική σύνδεση στην εξοχική κατοικία είναι ενεργή για έξι συνολικά μήνες. Συγκεκριμένα λειτουργεί τέσσερις μήνες το καλοκαίρι, ένα μήνα τα Χριστούγεννα και έναν το Πάσχα.

Ο πελάτης χρεώνεται τα Βασικά Μηνιαία Τέλη μόνο για τους μήνες που λειτουργεί η σύνδεση, δηλαδή για ένα εξάμηνο συνολικά. Η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της τηλεφωνικής σύνδεσης γίνεται αυτόματα και χωρίς καμία χρέωση. Ο αριθμός τηλεφωνικής σύνδεσης διατηρείται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ ο λογαριασμός θα αποστέλλεται στη διεύθυνση κατοικίας που ο πελάτης επιθυμεί.

H προστασία του πελάτη, όταν αυτός δεν βρίσκεται στην εξοχική του κατοικία το διάστημα λειτουργίας της τηλεφωνικής σύνδεσης, ήταν μια από τις βασικές παραμέτρους στο σχεδιασμό του προγράμματος. Ετσι, η Φραγή Εξερχομένων Κλήσεων παρέχεται δωρεάν από τον ΟΤΕ.

Γι’ αυτούς που θα εγγραφούν στη νέα υπηρεσία, υπάρχει ειδική προσφορά από το δίκτυο καταστημάτων του ΟΤΕ για την απόκτηση ασύρματων συσκευών, στην προνομιακή τιμή των 59 Ευρώ, (ενώ παρέχεται και η δυνατότητα εξόφλησης σε 6 άτοκες δόσεις).

Όπως δήλωσε η κ. Σούλα Εβανς, Γενική Διευθύντρια Οικιακών και Εταιρικών πελατών του ΟΤΕ: «Το πρόγραμμα «Κατεξοχήν ΟΤΕ» σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής μας φιλοσοφίας, προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες με μια ακόμη υπηρεσία που απαντά στις ανάγκες τους. Αφορά εκείνους που επιθυμούν ποιοτικές επικοινωνιακές υπηρεσίες και στην εξοχική τους κατοικία, χωρίς όμως να επιβαρύνονται οικονομικά τους μήνες που δεν χρησιμοποιούν τη σύνδεσή τους. Σε συνδυασμό με τις ΟΤΕπιλογές παρέχει τη δυνατότητα περαιτέρω μείωσης του κόστους κλήσεων και στις διακοπές τους».