Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 10 Αυγούστου 2004 17:00

Louis Hotels: Επέκταση στη Ρόδο

Σε συμφωνία ενοικίασης και διαχείρισης του ξενοδοχείου «Κολοσσός» στη Ρόδο κατέληξε η Louis Hotels. Η σχετική συμφωνία τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2005 και είναι μακροχρόνια.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η στρατηγική επέκταση της Louis Hotels και στη Ρόδο συμπληρώνει την παρουσία της εταιρείας στα κυριότερα νησιώτικα θέρετρα της Ελλάδας, καθώς η Louis Hotels δραστηριοποιείται ήδη στην Κέρκυρα με τέσσερις μονάδες, στη Ζάκυνθο με πέντε μονάδες, στην Κρήτη με δύο μονάδες και στα νησιά Κεφαλονιά, Μύκονο και Κώ με μία μονάδα. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, τα ξενοδοχεία της Louis Hotels είναι Α’ Κατηγορίας και τα περισσότερα ιδιόκτητα.

Το «Κολοσσός», ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ελλάδας, διαθέτει 612 δωμάτια, 114 στούντιο, 12 μπάγκαλοους πολυτελείας και 4 σουίτες. Στις ανέσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται 2 πισίνες, 3 μπαρ, χώρος θεάτρου, καφετέριες, καταστήματα, κομμωτήριο, κέντρο υγείας, αίθουσα γυμναστικής κ.α., ενώ ο συνολικός αριθμός κλινών ξεπερνά τις 2000. Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο σε αμμώδη παραλία της περιοχής Καλλιθέα, σε μια έκταση 45 στρεμμάτων.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η νέα συνεργασία της Louis Hotels αναμένεται να οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως μίας εκ των μεγαλυτέρων του κλάδου στην χώρα.