Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 14:24

Στάση αναμονής στα αμερικανικά παράγωγα

Στάση αναμονής τηρούν τα αμερικανικά παράγωγα σήμερα, ενόψει των εταιρικών αποτελεσμάτων από την Coca-Cola και την Johnson & Johnson, δύο κατ' εξοχήν εταιρείες λιανικών πωλήσεων, τα στοιχεία των οποίων αναμένεται να δείξουν την πορεία της πραγματικής οικονομίας των ΗΠΑ.

Στάση αναμονής τηρούν τα αμερικανικά παράγωγα σήμερα, εν όψει των εταιρικών αποτελεσμάτων από την Coca-Cola και την Johnson & Johnson, δύο κατ' εξοχήν εταιρείες λιανικών πωλήσεων, τα στοιχεία των οποίων αναμένεται να δείξουν την πορεία της πραγματικής οικονομίας των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, στις 14:18, τα συμβόλαια λήξης Ιουνίου του S&P 500 κινούνται με απώλειες 0,1% στις 1.822 μονάδες, ενώ πτώση 0,2% σημειώνουν και τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones στις 16.069 μονάδες.

Στο ταμπλό, κέρδη 1,5% σημειώνει η Umpqua Holdings σε προσυνεδριακό επίπεδο, μετά την ανακοίνωση ης S&P Dow Jones Indices LLC ότι η μεγαλύτερα τράπεζα του Όρεγκον θα ενταχθεί στον δείκτη S&P MidCap 400 αυτήν την εβδομάδα.

Απώλειες 0,3% και για τη Wal-Mart Stores, καθώς η William Blair μείωσε τη σύσταση της σε sell (πώληση) από market perform προηγουμένως.