Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2004 09:46

Υπό επιτήρηση η μετοχή της Μπαλάφας

Σε καθεστώς επιτήρησης τίθενται οι μετοχές της Μπαλάφας Κατασκευαστική Συμμετοχών Α.Ε. από σήμερα και μέχρις ότου η εταιρεία αποστείλει στο Χ.Α. τα αποτελέσματα εξαμήνου.

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Χρηματιστηρίου έχει ως εξής:

«Η εταιρεία Μπαλάφας Κατασκευαστική Συμμετοχών Α.Ε. δεν έχει μέχρι σήμερα το πρωί αποστείλει στο Χ.Α. τη μητρική και ενοποιημένη λογιστική κατάσταση της 30.6.2004, συνοδευόμενη από το πιστοποιητικό ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή, σύμφωνα με το άρθρο 277, παρ. 1 του Κανονισμού του Χ.Α. Παράλληλα, κατόπιν έρευνας του Χ.Α., δεν έχει καταστεί δυνατό να διαπιστωθεί αν οι προαναφερόμενες λογιστικές καταστάσεις έχουν δημοσιευθεί στον Τύπο και σε ποια ημερομηνία, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Π.Δ. 360/85.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία δεν έχει απαντήσει σε σχετική επιστολή του Χρηματιστηρίου που απεστάλη την Παρασκευή 3/9/04, όσον αφορά τους λόγους καθυστέρησης υποβολής των λογιστικών καταστάσεων της 30.6.2004, το χρόνο και το μέσο δημοσίευσης τους, καθώς και εάν έχει δοθεί σχετική παράταση για τη δημοσίευσή τους από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω και σε εφαρμογή των άρθρων 277 παρ. 1δ και 112 παρ. 1 του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρείας ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. εντάσσονται από σήμερα Δευτέρα 6/9/2004 στο μοντέλο διαπραγμάτευσης των Δημοπρασιών και μέχρις ότου η εταιρεία αποστείλει στο Χ.Α. τη μητρική και την ενοποιημένη λογιστική κατάσταση της 30/6/2004».