Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2004 15:33

Δράσεις για την αναβάθμιση των βιομηχανικών υποδομών του Κιλκίς

ΕΙΔΙΚΕΣ δράσεις για τη βελτίωση και την αναβάθμιση των βιομηχανικών υποδομών του Κιλκίς, που προωθούνται τόσο μέσα από το Περιφερειακό Πρόγραμμα όσο και μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα», προωθεί η κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώθηκε από την εταιρεία Διοίκησης Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς, ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Χρήστος Φώλιας, αναφέρθηκε στον τρίτο κύκλο ενισχύσεων ΜΜΕ, και ειδικότερα για το νομό Κιλκίς. Έμφαση δίνεται, όπως σημείωσε, στη διεύρυνση των δράσεων που θα υλοποιηθούν, στην απλοποίηση των διαδικασιών για τη μείωση της γραφειοκρατίας και την επιτάχυνση των διαδικασιών αξιολόγησης και υπαγωγής των επενδύσεων.

«Τρεις είναι οι στρατηγικοί στόχοι για το επόμενο διάστημα: Περιφερειακή Ανάπτυξη, Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας και Επανίδρυση της Δημόσιας Διοίκησης. Το κράτος να αποβάλει τα γνώριμα παθογόνα χαρακτηριστικά του και να μετατραπεί σε ευκίνητο και αποτελεσματικό όργανο εφαρμογής των επιτελικών αποφάσεων που λαμβάνει η κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Φώλιας.